Baba-börzét rendeztünk Környén

Több mint 20 szülő és nagyjából ugyanennyi gyerek vett részt az Észak-Dunántúli Ifjak Egyesület (ÉDI) első Baba-börzéjén a környei általános iskolában.

A rendezvény fő célja az volt, hogy a szülők a kinőtt, megunt gyerekruhákat, játékokat és egyéb kiegészítőket továbbadhassák, illetve csemetéik korának megfelelő darabokat szerezhessenek be. Önkénteseink arról is gondoskodtak, hogy a gyerekek se unatkozzanak. A délelőtt során játszóházzal vártuk a kicsiket, ahol rajzolhattak, társasozhattak. Az áprilisi időjárás sajnos megtréfált minket, így az udvarra tervezett mozgós játékok elmaradtak - reméljük a következő alkalommal már több szerencsénk lesz.

Ezt a rendezvényünket az Önkéntes Fiatalok Napjára (Global Youth Service Day) is regisztráltuk, így az egyesületünk tagjai ismét - idén ötödször - részesei lehettek annak a nemzetközi kezdeményezésnek, mely világszerte több millió önkéntes fiatalt mozgat meg április közepén.

Az ÉDI most először szervezett programot Környén, de máris tervezzük a folytatást: május végén gyereknap alkalmából térünk vissza a községbe.

További fotók galériánkban