Félidőben a Közöd! 7Próba


Félidejéhez ért a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány programja. A 7Próbát a 2012. február 1. és 2012. április 1. közötti időszakban olyan csoportok számára hirdették meg, akiknek az önkéntes projekt megvalósításán túl van kedve egy új - reményeik szerint hagyományteremtő - nyereményjátékban részt venni. Gondolva arra, hogy immár 7 éve csatlakoztak a Nemzetközi Önkéntes Fiatalok Napjához (GYSD), és koordinálták - és fogják is koordinálni - minden évben Önkéntes Fiatalok Napját, a vállalkozó szelleműeknek az idei évben szeretnének valami rendhagyót is nyújtani.
Mi a 7próba?
1. próba: Regisztrálj! - Regisztrálj a csoportoddal szervezetként a FB oldalon! A csoportodnak legyen jól beazonosítható neve, legyen legalább egy, a csoportra jellemző kép, az általános információ részben írj a csoportról legalább 10 mondatot, és nevezd meg a tagokat! A csoport összes tagja lájkolja a csoportot!

2. próba: Lájk ide! - A csoport, mint szervezet vegye fel a KöZöD! oldalt kedvencként, és a csoport összes tagja lájkolja a KöZöD! oldalát! A KöZöD!7próba falára írd ki, hogy ' KöZöD'!

3. próba: Válassz! - Válassz egy helyi problémát, amin változtatni szeretnél! Erről FB oldaladon tegyél fel képet és leírást! Tervezz, készülj, keress, szervezz!

4. próba: Önkénteskedj! - Valósítsd meg csoportoddal az önkéntes tevékenységet! Erről még aznap két posztot tegyél a saját és a KöZöD! 7próba FB oldalára. Készíts aznap rövid (1-2 perces) kisfilmet a projektről, amit szintén posztolj az oldaladon!

5. próba: Mesélj! - A megvalósult programról tegyél fel szöveges és képes beszámolót csoportod FB oldalára!

6.próba: Lájk oda! - A feltöltött beszámolót a csoport minden tagja min. 10, csoporton kívüli emberrel lájkoltassa!

7. próba: Kvízelj! - A KöZöD! oldalán található kvízt a csoport összes tagja töltse ki, és posztolja a saját oldalán!

Mindezt értékes nyereményekért
I.díj: 100 ezer Forint
II. díj: 50 ezer Forint
III. díj: 25 ezer Forint
amit mindhárom esetben a csoport kap meg egy következő közösségi, önkéntes projekt megvalósításra.

Különdíj: a legtöbb lájkot kapó csapat különdíjban részesül.

Jelentkezz! Cselekedj! Nyerj!
Legyél Te is 7próbás!