Bagoly Kupa

Ötödik alkalommal rendezte meg a tatabányai VDÖK a Bagoly Kupát, melyre az ÉDI-seket is meghívták. Csapatunk 4 fővel (Wica, Mesi, Klaudia és Söge) vett részt a rendezvényen.

Időben megérkeztünk a helyszínre, az Éltes Mátyás általános iskolába, ahol elfoglaltuk a stábszobának kinevezett orvosi rendelőt, berendeztük a helyszínt, bepakoltuk a büfé kínálatát - röviden tehát felkészültünk a nagy eseményre. Ami tulajdonképpen gond nélkül lezajlott.

Az éjszaka kellemesen telt. A VDÖK-ösök felülmúltak a várakozásaimat, bárcsak Veszprémben is lennének olyan embereink, mint amilyenek Tatabányán vannak. (Közben itthon elmaradt a Student Party csőtörés miatt, ami nem kis káoszt okozott mind itthon, mind nálunk Tatabányán). Azt hiszem, mindenkivel sikerült megtalálnom a közös hangot, úgyhogy tulajdonképpen garantált volt a feeling. Volt minden, ami kell: pizzázás, közös éneklések (tábortűz nélkül :P) nagy beszélgetések, régi és új barátok. Meg persze foci és önkéntes munka.

A hétvégére több ok miatt is jó érzéssel gondolok vissza. Főleg azért, mert végre debütált az ÉDI, kipróbáltuk, hogyan működik ez a struktúra, es azt kell mondanom, hogy nagyon jól ment minden. A csoport jövőjével kapcsolatban vannak terveim, melyek megvalósíthatónak tűnnek, ugyanakkor vannak félelmeim is, melyek szinten nagyon közeliek, és ijesztőek.

Egyelőre nincs más dolgunk, mint gőzerővel készülni a 3 hét múlva megrendezendő Édes-Vízi Diáktalálkozóra, illetve a jövő heti csapatépítő képzésünkre, ahol végre konkrét keretek közé szorítjuk a most még nagyon képlékeny stratégiánkat.