Családi nap Tatabányán

Visszatértünk. Egész nyáron csendbe burkolózott az ÉDI honlapja, de most, hogy ismét beköszöntött az ősz - és napokon belül a tanév is kezdetét veszi - újra akcióba lendültünk. 

Kimondani is furcsa: már a negyedik Óvárosi Családi Napot rendezte meg az Óvárosért Egyesület Tatabányán. Tisztán emlékszem még az elsőre is, meg igazából az összesre: az ÉDI önkéntesei a kezdetek óta vendégei a rendezvénynek.

Ezúttal a tavasz óta változó rendszerességgel megrendezett Játékbarlang nevű programunkkal járultunk hozzá a mai nap sikeréhez: Söge dzsengázni, labirintusozni, honfoglalózni és dominózni hívta a fiatalokat. Egyesületünk többi jelenlévő tagja máshol segédkezett: Sty színezett és festett a kicsikkel, Réka lemosható tetkókkal színesítette a gyerekeket, Ancsa ezúttal is a kürtőskalács konyhán osztotta a tésztát, Mesi pedig tőle nem meglepő módon mindenhol aktívkodott :) Némi közünk a lecsófőző versenyhez is volt: a hozzáértő (és éhes) zsűri az Óvárosi Ifjúsági Csoport lecsóját díjazta, ami máris előrevetíti, hogy a sikerhez nagyban hozzájáruló Réka és Mesi milyen szerepet kap majd a jövőbeli édis programok élelmezési feladataiban.

A nap végén pedig táncoltunk is az utcabálon, Sty és Söge még egy rögtönzött makarénát is lenyomott egy teljesen oda nem illő számra.

Fotók ide kattintva leshetők meg a galériánkban.