Aktuális önkéntes lehetőségek

TE Szedd! szemétszedő akció országos
Április 5-től lehet csatlakozni az ország legnagyobb szemétszedési akciójához. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Vidékfejlesztési Minisztériummal és az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködésben 2011. május 21-én országos hulladékgyűjtési akciót szervez. A szervezők nemcsak a gyűjtésben, hanem az illegális hulladéklerakóhelyek feltérképezésében is számítanak az akcióhoz csatlakozók segítségére.
Jelentkezési határidő: május 18.

Parkrendezés Budapesten Budapest
A Főkert Nonprofit Zrt. az Önkéntesség Európai Évéhez kapcsolódva, március hónaptól minden pénteken (délután 2 órától sötétedésig), illetve havonta egy szombaton (8.00 – 12.00 között) önkéntes napot tart Budapest számos parkjában, zöldterületén.
Jelentkezési határidő: folyamatos.

Önkéntesség a fehérvári állatotthonban Székesfehérvár
A HEROSZ székesfehérvári állatmenhelyén számos módon tudnak segíteni az állatbarát önkéntesek. Lehetőségetek van a kutyák sétáltatására, segíthettek az állatok emberhez és szabályokhoz szoktatásában, jelentkezhettek csoportos kutyasétáltatásra, de például a menhely épületeinek állagmegóvásához is hozzá tudtok járulni. Az önkéntes lehetőségekről a menhely honlapján szerezhettek bővebb információkat.
Jelentkezési határidő: folyamatos